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Titrable acidity in corn syrup : collaborative study = Acidité titrable du sirop de maïs : étude interlaboratoiresBERNETTI, R; OWEN, R.Journal - Association of official analytical chemists. 1983, Vol 66, Num 6, pp 1395-1399, issn 0004-5756Article

Effect of locust bean gum and selected sweetening agents on ice recrystallization rates = Effets de la gomme de caroube et de différents édulcorants sur la vitesse de recristallisation de la glaceHARPER, E. K; SHOEMAKER, C. F.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1801-1806, issn 0022-1147Article

Zucker aus Stärke - Rückschau und Ausblick = Sucre à partir d'amidon - Revue et prospective = Sugar from starch - Review and outlookTEGGE, G.Stärke. 1984, Vol 36, Num 3, pp 77-85, issn 0038-9056Article

Catalytic transfer hydrogenation of glucose-fructose syrups in alkaline solution = Hydrogénation, par transfert catalytique, des sirops de glucose-fructose en solution alcalineVAN HENGSTUM, A. J; KIEBOOM, A. P. G; VAN BEKKUM, H et al.Stärke. 1984, Vol 36, Num 9, pp 317-320, issn 0038-9056Article

Physico-chemical studies on sugar glasses. I. Rates of crystallization = Etude physicochimique des glaçages sucrés. 1. Vitesse de cristallisationHERRINGTON, T. M; BRANFIELD, A. C.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 4, pp 409-425, issn 0022-1163Article

Continuous chromatographic separation of glucose-fructose mixtures using anion-exchange resins = Séparation continue de mélanges glucose-fructose par chromatographie en utilisant des résines échangeuses d'anionsBARKER, P. E; IRLAM, G. A; ABUSABAH, E. K. E et al.Chromatographia (Wiesbaden). 1984, Vol 18, Num 10, pp 567-574, issn 0009-5893Article

Glucose syrups a blueprint for improved confectioneryJACKSON, E. B.Indian Sugar. 1990, Vol 40, Num 6, pp 437-438, issn 0019-6428Article

Studies on the application of pullulanase in starch saccharification process = Etude de l'utilisation de la pullulanase dans le processus de saccharification de l'amidonSLOMINSKA, L; MACZYNSKI, M.Stärke. 1985, Vol 37, Num 11, pp 386-390, issn 0038-9056Article

A research note. High fructose corn syrup replacement for sucrose in shortened cakes = Note de recherche. Remplacement du saccharose par du sirop de maïs enrichi en fructose, dans les gâteauxMCCULLOUGH, M. A. P; JOHNSON, J. M; PHILLIPS, J. A et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 536-537, issn 0022-1147Article

Analysis of saccharides in low-dextrose equivalent starch hydrolysates using high-performance liquid chromatography = Analyse, par chromatographie liquide haute performance, des saccharides d'hydrolysats d'amidon à faible équivalent dextroseWARTHESEN, J. J.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 2, pp 194-195, issn 0009-0352Article

Effects of corn sweeteners on cookie quality = Effets de sirops de maïs édulcorants sur la qualité des biscuitsCURLEY, L. P; HOSENEY, R. C.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 4, pp 274-278, issn 0009-0352Article

Effect of glucose and other sugars on the β-1,4-glucosidase activity of Thermomonospora fusca = Effets du glucose et d'autres glucides sur l'activité de la β-1,4-glucosidase de Thermomonospora fuscaFERCHAK, J. D; PYE, E. K.Biotechnology and bioengineering. 1983, Vol 25, Num 12, pp 2855-2864, issn 0006-3592Article

Extrusion cooking of barley starch for the production of glucose syrup and ethanol = Cuisson par extrusion des amidons d'orge pour la fabrication de sirop de glucose et d'éthanolLINKO, P; HAKULIN, S; LINKO, Y. Y et al.Journal of cereal science (Print). 1983, Vol 1, Num 4, pp 275-284, issn 0733-5210Article

Apparent molar volumes and 1H-NMR relaxation values of glucose syrupsBIRCH, G. G; KARIM, R.Journal of the science of food and agriculture. 1992, Vol 58, Num 4, pp 563-568, issn 0022-5142Article

Optimierung der Gewinnung von Maltose-Sirupen durch verschiedene Enzymkombinationen = Optimisation, par combinaison de différentes enzymes, de la fabrication de sirops de maltose = Optimization of the production of maltose syrups by different enzyme combinationsTEGGE, V. G; RICHTER, G; RICHTER, G et al.RICHTER, G; RICHTER, G et al.Stärke. 1986, Vol 38, Num 2, pp 61-67, issn 0038-9056Article

Uses and analysis of sulfites in the corn wet milling industry = Utilisations et analyse des sulfites en industrie de mouture du maïsCOKER, L. E.Journal - Association of official analytical chemists. 1986, Vol 69, Num 1, pp 8-10, issn 0004-5756Article

Effect of sugar type and flour moisture on surface cracking of sugar-snap cookies = Effets de la nature des glucides et de l'humidité des farines sur les craquelures à la surface des biscuits sablésDOESCHER, L. C; HOSENEY, R. C.Cereal chemistry. 1985, Vol 62, Num 4, pp 263-266, issn 0009-0352Article

Oxidized glucose syrup. Production, parameters and food applications = Sirop de glucose oxydé. Production, paramètres et applications alimentairesGALLALI, Y. M; BIRCH, G. G.Stärke. 1985, Vol 37, Num 2, pp 58-61, issn 0038-9056Article

Development and use of a gas chromatographic method of analysis for low molecular weight compounds in glucose syrups and caramel colourings = Mise au point et utilisation d'une méthode de chromatographie gazeuse pour l'analyse des composés de faible masse moléculaire dans les sirops de glucose et dans les colorants caramelPATEY, A. L; SHEARER, G; KNOWLES, M. E et al.Food additives and contaminants. 1985, Vol 2, Num 4, pp 237-246, issn 0265-203XArticle

Mineral complexing properties of food carbohydrates = Propriétés de complexation des minéraux des glucides alimentairesCROSS, H; PEPPER, T; KEARSLEY, M. W et al.Stärke. 1985, Vol 37, Num 4, pp 132-135, issn 0038-9056Conference Paper

High performance liquid chromatographic separation of oligosaccharides using amine modified silica columns = Séparation des oligosides, par chromatographie liquide haute performance utilisant des colonnes de silice modifiées par des aminesNIKOLOV, Z. L; JAKOVLJEVIC, J. B; BOSKOV, Z. M et al.Stärke. 1984, Vol 36, Num 3, pp 97-100, issn 0038-9056Article

Determination of functional groups in glucose isomerase = Détermination des groupements fonctionnels de la glucose isoméraseHOSCHKE, A; BALOGH, K; LASZLO, E et al.Stärke. 1984, Vol 36, Num 1, pp 26-30, issn 0038-9056Article

A new process combining adsorption and enzyme reaction for producing higher-fructose syrup = Nouveau procédé associant adsorption et réaction enzymatique en vue de la production de sirop de fructoseHASHIMOTO, K; ADACHI, S; NOUJIMA, H et al.Biotechnology and bioengineering. 1983, Vol 25, Num 10, pp 2371-2393, issn 0006-3592Article

A modified method for total carbohydrate analysis of glucose syrups, maltodextrins, and other starch hydrolysis products = Une méthode modifiée pour l'analyse des glucides totaux dans les sirops de glucose, les maltodextrines et d'autres produits d'hydrolyse de l'amidonBROOKS, J. R; GRIFFIN, V. K; KATTAN, M. W et al.Cereal chemistry. 1986, Vol 63, Num 5, pp 465-466, issn 0009-0352Article

Physico-chemical studies on sugar glasses. II. Glass transition temperature = Etude physicochimique des glaçages sucrés. 2. Température de changement de phase des glaçagesHERRINGTON, T. M; BRANFIELD, A. C.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 4, pp 427-435, issn 0022-1163Article

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